E-mail. :@

Szal, most jövök az e-mail fiókomból, ami tele van szarokkal!!!
Most bocsi, de hát komolyan nem tudok már milyen szavakat használni.
Kb. minden nap megnézem az avrilmamás címem, és tele van hulladékokkal, kb. 5800db. hírlevél van vkinek a nevén aki feliratkozik az én címemmel vmi hírlevélre és kapom a faszságokat.
Nyertem több 100álomutat.
A hi5barátkeresőn 65-en jelöltek csak be, de NEM fogok visszaigazolni, mert NEM használom, és NEM tudom kitörölni magam, mert egyszerűen lehetetlen.
Akkor a legjobb h ilyen bulikba hívnak tök ismeretlen emberek, ezzel a szöveggel gyere szombaton, nagy buli lesz, ott lesz az a helyes csávó akit láttunk a múltkor...
Mivaan?
Meg a legújabb: Szexuális kérdőív...
Angol szexuálpszichológustól, vkitől a myvipen, h továbbjutottam a 2.fordulóba. 8-)
Hát oké...Na mindegy, szal elegem van, és :@
Ezentúl bárkinek bármi mondani valója van akkor azt az
aschen@citromail.hu -ra küldje, mert a másik fiókot, csak hivatalos dolgok miatt kell h megtartsam, és minden ami nem az KEGYETLENÜL KITÖRLÖM!
Köszi, puszi Ásen!


Ja és ...
Tisztelt Loliiii embertársunk pedig annyira jó fej, mindenkit úgy össze tud zavarni, hogy a végén már ő sem érti h mi van...
Ez már vmi! ;) :D

A bejegyzés trackback címe:

https://aschen.blog.hu/api/trackback/id/tr851161912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CaptainFlippy (törölt) 2009.06.03. 19:25:22

Mondam, hogy csak 3 "i". Ebből még baj fog származtatni.
süti beállítások módosítása